اکانت اورواچ(Overwatch)

معرفی بازی OverWatch محصول کمپانی بلیزارد انترتینمنت

  1. خانه
  2. معرفی بازی ها
  3. معرفی بازی OverWatch محصول کمپانی بلیزارد انترتینمنت

تاریخ پست:

نویسنده:

اوورواچ (Overwatch) یک بازی آنلاین در سبک تیراندازی اول شخص (First-person shooter) است که توسط شرکت بلیزارد انترتینمنت ساخته و منتشر شده است. این بازی در سال ۲۰۱۴ در مراسم BlizzCon معرفی شده است. تمرکز اصلی این بازی بر گیم پلی مشارکتی چند نفره است. با استفاده از شخصیت‌های قهرمانان مختلف که هر کدام توانایی‌ها و نقش‌های بخصوص خود را در تیم ایفا می‌کنند، بازیکان به مبارزه می پردازند.

  1. معرفی بازی

  2. داستان بازی

  3. روند بازی  


۱. معرفی بازی 

بلیزاد بازی اوورواچ (Overwatch) را در سال ۲۰۱۶ در تاریخ ۲۴ مه برای PS4 و Xbox one  عرضه کرده است. در سال ۲۰۱۶ این بازی به یکی از آثار تحسین شده در سبک تیراندازی اول شخص تبدیل شد. این بازی با سرعتی باورنکردنی جامعه ای ۳۰ میلیونی از کاربران را به خود جذب کرد. علت محبوبیت این بازی، داستانی با جزئیات و کارکترهای متنوع است. همچنین گیم پلی سریع و فوق العاده زیبای آن دلیلی دیگری بر محبوبیت آن است. شخصیت‌ها در این بازی به زیبایی طراحی شده‌اند و خط ‌های داستانی جزئیات فراوان دارند.

introduction-overwatch
introduction-overwatch

۲. داستان بازی

داستان این بازی در طی گیم‌پلی آن روایت نمی‌شود. کمپانی بلیزاد با استفاده از ویدیوهایی کوتاه و کمیک‌های مختلف دنیای بازی را برای کاربران به نمایش می گذارد. در این بازی مهیج هر کارکتر دارای داستانی جذاب و با جزئیات است. 

رویداد Omnic Crisis

در سال‌های ۲۰۴۱ الی ۲۰۵۱ میلادی انسان‌ها گونه‌ای از ربات‌های پیشرفته با نام Omnic ساختند. مهم‌ترین ویژگی آن‌ها برنامه‌ای با الگوریتم‌های پیشرفته بود که به آن‌ها اجازه می‌داد که به صورت خودکار ارتقا پیدا کنند تا بتوانند آزادی عمل بیشتری داشته باشند و در راستای اهداف خود قدم بردارند. این ربات‌ها در کارخانه‌ای با نام Omnium Corporation تولید و طراحی شده‌اند. هدف از ساخت اینگونه ربات‌ها کمک به عصر برابری اقتصادی در سراسر جهان بود. 

بر خلاف آن چیزی که انتظار می‌رفت این ربات‌ها به تدریج خراب شدند و Omnic در پی تحقیقات دولتی و بر مبنای شواهدی از کلاهبرداری این شرک بسته شد. سپس به دلایلی نا معلوم این کارخانه بار دیگر به راه افتاد و ارتشی از ربات‌های جنگی در سراسر جهان تولید کرد. این ماشین‌ها صدها هزار مردم بی‌گناه را به قتل رساندند و در آینده واقعه‌ای به نام Omnic Crisis را شکل دادند. افرادی بر این باورند که قیام این ربات‌ها توسط یک هوش مصنوعی به نام Anubis که به God Program شناخته می شود، انجام شده است. 

God Program‌

بر اساس رویداد‌های بازی مشخص شده که God Program‌ ها می‌توانند کنترل سیستم عامل Omnic ها و ماشین‌های دیگری که در نزدیکی آن‌ها هستند را به دست بگیرند. اما سوال اساسی که در اینجا مطرح می‌شود اینکه: علت حمله آن‌ها چه بود؟ هنوز علت قابل قبولی برای قیام کشف نشده و Omnic در این ماجرا هیچ درخواستی نداشتند.

overwatch
overwatch

ظهور قهرمانان

در میان آتش جنگ، گروهی شجاع از قهرمانان از سوی سازمان ملل متحد تاسیس شد. جنگ با ربات‌ها با جنگ‌هایی که انسان‌ها انتظار داشتند بسیار متفاوت بود. در این جنگ کشور‌ها توانایی دفاع از خاک کشور خود را نداشتند و نمی‌توانستند امنیت مردم را حفظ کنند. جنگ با ربات‌ها با آن چیزی که انسان‌ها انتظار داشتند بسیار متفاوت بود. کشورها نتوانستند در مقابل تجاوز ربات‌ها مقاومت کنند. اما در میان آن‌ها سربازانی با تاکتیک‌های جنگی بودند که در نبرد با ربات‌ها موفقیت بیشتری کسب کردند. در حالی که همه کشورها با این بحران دست و پنجه نرم می‌کردند، سازمان ملل متحد اقدام به تاسیس گروهی متخصص و زبده نظامی کرد. این نیروهای متخصص با به کارگیری فناوری های روز دنیا با ربات‌ها مقابله می‌کردند. این یگان را اوورواچ (Overwatch) نامگذاری کردند.

یگان اوورواچ (Overwatch) متشکل ازگروهی از دانشمندان، سربازان، ماجراجویان بود که با هدف راه اندازی جنگ‌های نامنظم با روبات‌ها تاسیس شده بود. Adawe Gabrielle به عنوان یکی از کلیدی ترین چهره‌ها و بنیان گذار اصلی گروه در راس یگان قرار داشت و فرماندهی یگان هم به افسر ارشد Reyes Gabriel، عضو برنامه ابر سرباز ارتش ایاالت متحده، سپرده شد. با این حال، اگرچه “ریاست” فرماندهی کل Overwatch را در اختیار داشت اما این جان موریسون (سرباز ۷۶) بود که ساختار کلی یگان را شکل می داد و اعضای Overwatch را که گاهی اختلاف نظرهای فراوانی داشتند متحد می کرد. سایر بنیان گذاران اوورواچ (Overwatch) عبارت بودند از آنا آماری، لیائو، Reinhardt .Torbjorn Lindholm و Wilhelm.

اوورواچ (Overwatch) حال که قدرت زیادی دست پیدا کرده بود با حمله به پایگاه‌های فرماندهی ربات‌ها، آن‌ها را زمین گیر کرد. بعد از تعدادی عملیات خطرناک و فداکاری های بی‌شمار، سرانجام نیروهای اوورواچ (Overwatch) موفق شدند تمامی پایگاه‌های آن‌ها را نابود کرده و ارتش روبات‌ها را غیرفعال کنند. آن‌ها دنیا را از سرنوشت بد نجات داده بودند و واقعا شایسته هرگونه تقدیری بودند. موریسون به پاس خدمات بی دریغش به سِمَت اولین فرمانده رسمی Overwatch منصوب شد و ریس که این جایگاه را حق خودش می‌دانست برای همیشه کینه موریسون را به دل گرفت.

اوورواچ- Gabriel Reyes-Reaper Vs  Jack Morrison- Overwatch Game
Jack Morrison / Gabriel Reyes-Reaper

 

بعد از شکست ربات‌ها

در سال‌های بعد از بحران، یگان اوورواچ (Overwatch) موقعیت خود را به عنوان نیروی حافظ صلح در سراسر جهان به تثبیت رساند. با استفاده از منابع فراوان، بودجه‌های زیاد و فناوری‌های پیشرفته‌ای که در اختیار آن‌ها قرار داشت، آن‌ها توانستند به سرعت دامنه نفوذی در سراسر نقاط جهان گسترش دهند. در حالی که چندین دهه از روزهای سخت جنگ می‌گذشت، Overwatch بوسیله مامورین زبده خودش صلح و آرامش را در سرتاسر جهان برقرار کرده بود و در زیر سایه این صلح بود که عصر جدیدی از کاوش‌ها، نوآوری‌ها و اکتشافات آغاز شد.

نفود Overwatch

محدوده پژوهش‌های اوورواچ (Overwatch) آنقدر گسترده بود که از کاوش های فضایی تا تحقیقات پزشکی و حتی اقلیم شناسی (در این زمینه، پست های دیده بانی خاصی در نقاط مختلف جهان دایر شد تا تغییرات اقلیمی سیاره را تحت نظر داشته باشند) در بر می‌گرفت. هیچ فرد یا گروه شروری توان ایستادن در مقابل این نیروی تعلیم دیده و زبده را نداشت. Overwatch صلح و ثبات جهانی را سرلوحه تمام اقداماتش قرار داد و مردم هم از داشتن چنین محافظان فداکاری شادمان بودند.

در زمانی کوتاه Overwatch تبدیل به یک سازمان جهانی شد و نیروهای جدیدی جذب این سازمان شدند. دامنه نفوذ Overwatch و محبوبیتش به حدی بود که به کسانی که در طول این دوره به دنیا می آمدند “نسل Overwatch” می گفتند. Overwatch با شبکه ارتباطات جهانی که داشت به سرعت از تمام تغییرات و تنش ها در هر نقطه از دنیا مطلع می‌شد.

 یگان overwatch یکی از مجهزترین مجموعه‌های تسلیحاتی کل سیاره زمین را در اختیار داشت. با بازنشسته شدن نیروهای قدیمی، مامورین جدید جذب سازمان می‌شدند. نیروهای Overwatch عملیات‌های متعددی را علیه سازمان تروریستی Talon و نینجاهای Shimada انجام دادند. با این حال راهکار Overwatch برای مقابله با تهدیدات راهکاری نظامی بود که در نهایت باعث ایجاد تنش‌هایی در بدنه سازمان شد.

روزهای افول

پس از گذشت بیست سال  از تاسیس Overwatch، میزان نفوذ این یگان به تدریج در حال کاهش بود. این سازمان مورد اتهامات فساد و فریب عمومی قرار گرفت. شکایت‌های متعددی از سازمان به دادگاه‌های بین‌المللی برده شد که از جمله سهل انگاری در انجام ماموریت‌های پرخطر، فساد و سوء مدیریت، تولید سامانه‌های تسلیحاتی سرّی و نقض حقوق بشر بود. Overwatch حتی در روزهای شکوه خودش هم همیشه منتقدانی را داشت که خواستار وضع محدودیت‌هایی برای اختیارات این یگان بودند و معتقد بودند که چنین گروه پرنفوذ و نیرومندی به یک نظارت دقیق نیاز دارد.

در همان دوران، شایعاتی از قبیل ماموریت‌های سری گروه مانند قتل و آدم ربایی بر سر زبان‌ها افتاده بود که البته از نگاه مردم این شایعه‌ها به تصورات توهمی شباهت داشتند. با گذشت زمان شمشیر بُرنده منتقدان تیز تر شد و اینطور بنظر می‌رسید که Overwatch به نگرانی‌های عمومی اهمیتی نمی‌دهد. ماموریت‌های بحث برانگیز سازمان خشم مردم را به همراه داشت. مشکلات به اندازه‌ای بزرگ شد که عده‌ای از مشهورترین و محبوب‌ترین افراد Overwatch محبور به کناره‌گیری شدند. اعتراضات مردمی به بالاترین حد  رسید. از نظر مردم، Overwatch باعث و بانی جنگ و آشوب در جهان بود.

سقوط Overwatch

در واپسین روزهای حیات Overwatch وجود دایره فوق سری به اسم Blackwatch در درون این سازمان فاش شد. شایعات زیادی درباره فعالیت‌های این گروه به بیرون درز پیدا کرده بود. شایعه‌هایی همچون قتل، ارعاب، آدم ربایی، شکنجه و حتی بدتر از آن ها درباره این گروه وجود داشت. دولت‌ها از سازمان ملل خواستن تا هر چه سریع تر جلوی فعالیت‌های خصمانه این گروه و نقض حاکمیت و استقلال کشورها را بگیرد. سازمان ملل که در مقابل تمام این شکایات تاب مقاومت نداشت در نهایت مجبور شد کمیته ویژه‌ای را برای بررسی دقیق و مخفیانه ادعاهای مطرح شده به Overwatch بفرستد.

در حالی که تحقیقات ادامه داشت و بی اعتمادی عمومی هم روز به روز در حال افزایش بود مقر فرماندهی Overwatch در سوییس در جریان یک تصادف ناگوار با خاک یکسان شد. موریسون و ریس هم در بین کشته شدگان بودند.

سازمان ملل اعلام کرد که هیچ گروه تروریستی‌ای پشت این ماجرا نبوده اما بنابر گزارش منابع ناشناس عامل انفجار در مقر Overwatch، شورشی بود که از درون سازمان آغاز شده بود. در یک سوی این جنگ داخلی، جان موریسون بود که سعی داشت Overwatch را سرپا نگه دارد و در سوی دیگر آن، گابریل ریس که هنوز کسی از انگیزه های واقعی اش اطلاعی ندارد. ظاهرا در روز حادثه در مقر فرماندهی Overwatch، نبردی بین این دو همرزم قدیمی در می گیرد که در نهایت منجر به انفجار مهیبی می شود که کل پایگاه را نابود می کند و در این بین، موریسون و ریس هم (به همراه تعداد زیادی از نیروها و کارکنان Overwatch) ظاهرا کشته می‌شوند.

دکتر Ziegler Angele سرپرست گروه تحقیقات پزشکی Overwatch در دادگاهی که به همین منظور تشکیل شده بود ادعا می‌کند که حادثه آن روز غیرقابل اجتناب بوده است و ریس و موریسون از مدت‌ها قبل در جریان انتخاب موریسون به عنوان فرمانده Overwatch به مشکل خورده بودند و ریس تمام این مدت کینه موریسون را در دل داشته است.

انحلال

انحلال کمیته ویژه سازمان ملل به همراه انفجار مقر فرماندهی و کشته شدن بسیاری از اعضای کلیدی Overwatch دو تیر خلاصی بود که به سمت Overwatch شلیک شد. با وجود تمام اتفاقاتی که افتاده بود دیگر چیزی برای پنهان کردن وجود نداشت. ابعاد کامل فعالیت های سری Overwatch در اختیار عموم مردم قرار گرفت و حتی سرسخت ترین طرفداران سازمان هم در برابر واقعیت سر تعظیم فرود آوردند. سازمان ملل چاره ای نداشت جز اینکه رای به تعطیلی Overwatch بدهد.

سازمان Overwatch که در مقابل فشارها توان ایستادگی نداشت در نهایت با سرنوشت بد و رسوایی مواجه شد، آن هم  زمانی که تنها سی سال از تاسیس آن گذشته است. مامورین سابق Overwatch هدف انواع و اقسام توهین‌ها، تمسخرها، شک و بدبینی عمومی قرار گرفتند و در این بین رسانه‌ها هم سهم خودشان را در پر رنگ تر کردن ماجرا ادا کردند. در آن زمان تقریبا همه هم نظر بودند که تصمیم سازمان ملل برای تعطیلی Overwatch، تصمیم کاملا عاقلانه ای بوده و از آن حمایت کردند.

بسیاری معتقد بودند که با انحلال Overwatch به عنوان جدی‌ترین تهدید برای ثبات و صلح جهانی دنیا می‌تواند به محل بهتری برای زندگی تبدیل شود.

دوران پس از انحلال

 با گذشت پنج سال از فروپاشی Overwatch گمانه زنی‌ها در خصوص ماهیت حقیقی ماجرای انحلال این سازمان همچنان ادامه داشت (حداقل در میان توده مردم). شایعاتی به گوش می‌رسید مبنی بر اینکه کسی از درون سازمان طرح این براندازی را عملی کرده است.  بعد از انحلال Overwatch نه تنها اوضاع بهتر نشده است، بلکه تاریکی بیشتر از هر زمان دیگری جهان را در سیطره خودش قرار داده است.

تنش میان انسان‌ها و آمنیک‌ها هرگز تا این حد بالا نبوده است. رهبران سیاسی محلی سازمان‌های خاصی را به وادار کردن مقامات دولتی به پذیرش قرارداد‌های یک طرفه با استفاده از روش‌هایی مخفی و بوسیله مزدورهای اجیر شده (در صورت عدم موفقیت)، متهم می‌کنند. در این بین سازمان‌های تروریستی بدون کوچک‌ترین ترسی به فعالیت‌های شرورانه خودشان ادامه می‌دهند و اغلب پس از اتمام هر ماموریت جسد چند غیرنظامی را هم در محل حادثه باقی می‌گذارند. اوضاع به حدی نامطلوب شده بود که تعدادی از مردم حسرت روزهای شکوه Overwatch را می@خوردند و در آرزوی بازگشت آنها به سر می‌بردند. در این بین گروهی از اعضای سابق Overwatch در تلاش هستند تا گروه را دوباره دور هم جمع کنند.

سرباز ۷۶

سرباز ۷۶ فردی مرموز با نام مستعار “سرباز ۷۶ “با حمله به پایگاه‌های Overwatch برخی از فناوری‌های تسلیحاتی این سازمان را به سرقت می‌برد و در راه خروج از هر پایگاه محافظین پایگاه را هم بیهوش می‌کرد اما هرگز کسی را نمی‌کشت. Shaw Olympia (خبرنگار اطلس نیوز) از طریق افراد ناشناسی در بدنه سازمان ملل به تعدادی از گزارشات طبقه بندی شده سازمان دسترسی پیدا می‌کند که جزئیات دقیق و پشت پرده انفجار مقر فرماندهی Overwatch و نقش ریس و موریسون در آن حادثه را به تفصیل روشن می‌کند. او به این نتیجه رسید که سرباز ۶۷ همان جان موریسون است .

مامورین سازمان تروریستی Talon با هدف دسترسی به پایگاه داده مامورین Overwatch (برای پیدا کردن محل فعلی، ردیابی و قتل مامورین) به پایگاه متروکه Overwatch در جبل الطارق حمله می‌کنند. اما در آنجا با مقاومت Winston از اعضای سابق Overwatch رو به رو می‌شوند. وینستون قبل از حمله تروریست های Talon موفق شد پیام اضطراری بازگشت به خدمت را برای تمام مامورین سابق Overwatch ارسال کند. مامور لنا آکستون (Tracer) اولین کسی بود که به پیام ارسالی وینستون جواب داد.

Doomfist

بعد از این ماجرا وینستون و لنا با همکاری همدیگر جلوی Reaper وWidowmaker (دوتا از شخصیت های بازی و از اعضای Talon) را که ظاهرا قصد داشتند دستکش قدرتمند Doomfist را به سرقت ببرند می‌گیرند . همین اتفاق بود که سازمان ملل را وادار به ارائه پاره‌ای از توضیحات کرد. روز بعد از این حادثه سازمان ملل در بیانیه ای رسمی اعلام کرد که هیچ گونه مجوزی از طرف این سازمان برای عملیات نیروهای Overwatch صادر نشده و وضعیت یگان Overwatch به قوت خودش باقی مانده است.

سازمان ملل در برابر هر سوالی سکوت اختیار کرد و از ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص احیای Overwatch امتناع کرد. دولت‌های سرتاسر جهان از روسیه تا بریتانیا هم حوادث اخیر را محکوم کردند. در نظرسنجی‌‎ای که از سوی شبکه خبری اطلس نیوز انجام شد، اکثریت شرکت کنندگان خشم خودشان را از فعالیت‌های غیرقانونی احتمالی مامورین Overwatch ابراز کردند، اما چیزی نزدیک ۶۷ درصد از آنها در جواب این سوال که بازگشت Overwatch چه عواقبی را در پی خواهد داشت، گزینه “نظری ندارم” را انتخاب کرده بودند.

Overwatch-Soldier 76
Overwatch-Soldier 76

۳. روند بازی

کاراکترهایی را که در اوورواچ (Overwatch) انتخاب می‌کنید هیرو یا همان قهرمان نام دارند. در ابتدای عرضه ۲۱ هیرو در اوورواچ (Overwatch) حضور داشتند اما کمپانی بلیزارد حال این تعداد را به ۳۱ هیرو افزایش داده است. برای جذاب نگه‌داشتن بازی، کمپانی بلیزارد هر چند ماه یک‌بار یک هیروی جدید به بازی اضافه می‌کند. هیروهای اوورواچ (Overwatch) به سه دسته دمیج (Damage)، تانک (Tank) و ساپورت (Support) تقسیم می‌شوند که وظیفه هر کدام متفاوت است. هیروهای دمیج برای وارد کردن ضربه به هیروهای حریف و کشتن آن‌ها انتخاب می‌شوند درحالی‌که تانک با مقاومت و چثه بیشتر در صف اول حمله قرار داشته و هیروهای ساپورت بیشتر برای کمک‌رسانی و هیل (Heal) کردن (شفا کردن) یا پرکردن خون هیروهای دیگر به‌کار می‌روند.

گیم پلی

با توجه به این نقش‌ها باید ترکیب تیم خود را به نحوی بچینید که بسته به نقشه ای که در آن بازی می‌کنید و همچنین تیم مقابل بتوانید تعادل خوبی را برقرار کنید. تا قبل از اپدیت Role Queue در تابستان ۲۰۱۹ ، در اوورواچ (Overwatch) برخلاف بسیاری از بازی‌های مشابه قابلیت تعویض هیرو را داشت اما بعد از اعتراض کاربران نسبت به بی توجهی بسیاری به ترکیب ۲-۲-۲ ( ۲ ساپورت – ۲ دمیج – ۲ تانک ) بلیزارد بالاخره اقدام به قفل هر دسته کرد به طوری که کاربر قبل از بازی کردن در حالت رقابتی (رنک) انتخاب میکند که در کدام دسته بازی کند.

هر هیرو دارای یک قابلیت Passive (همیشه فعال) دو قابلیت Active (فعال شدنی) و یک قابلیت Ultimate است که قوی‌ترین قابلیت هیرو محسوب می‌شود. در طول بازی می‌توانید از قابلیت‌های Active خود استفاده کنید و وقتی تا حد مشخصی وظیفه خود را انجام دادید می‌توانید از Ultimate استفاده کنید.

هدف در اوورواچ (Overwatch) به سادگی کشتن تمام هیروهای تیم حریف نیست اما چیز پیچیده‌ای هم برای یادگیری وجود ندارد. بسته به نوع نقشه‌ای که در آن بازی می‌کنید یا باید کنترل نقطه‌ای را به‌دست بگیرید و یا محموله‌ای را تا مقصد حمل کنید. اصلی ترین حالت بازی بخش رقابتی اوورواچ (Overwatch) که Competitive نام دارد است و یک رده‌بندی منظم دارد که براساس امتیاز (SR (Skill Rating تنظیم شده است. و برای هر دسته باید ۵ بازی انجام دهید تا رده بندی خود را مشخص کنید. در این حالت برد و باخت باعث افزایش امتیاز و کاهش آن می شود.

امیدواریم که از خواندن پست لذت کافی را برده باشید. در پست‌های آینده منتظر آموزش‌های تخصصی و معرفی استراتژی‌هایی برای این بازی زیبا باشید…..

 

نوشتهٔ بعدی
آموزش جامع افزونه Weakaura و نحوه کار با آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید